Fair trade bio čokolády Millésime Chocolat

Exkluzívna remeselná horká čokoláda ručne vyrobená z Akessonovho kakaa z údolia Sambirano na Madagaskare okorenená miestnym divoko rastúcim korením.

Jedinečná remeselná horká čokoláda ručne vyrobená zo vzácneho kakaa Amelonado , ktoré rastie výhradne v národnom parku Virunga, najstráženejšom prírodnom mieste Afriky.

Výborná remeselná horká čokoláda ručne vyrobená z výberového kakaa Hispaniola z Dominikánskej republiky plná malých kúskov sekaných lieskových orieškov.

Alkoholová remeselná horká čokoláda s rumom ručne vyrobená z kakaových bôbov pralesa Semuliki v odľahlom kúte Ugandy s prekvapivo aromatickou chuťou.

Remeselná alkoholová horká čokoláda s whisky ručne vyrobená z kakaových bôbov pralesa Semuliki v odľahlom kúte Ugandy s prekvapivo jemnou chuťou.

Exkluzívna remeselná mliečna čokoláda s lupienkami slaného maslového karamelu. Ručne vyrobená z kakaových bôbov tropických lesov a krištáľových vôd severného Peru.

Exkluzívna remeselná mliečna čokoláda s celými sušenými brusnicami a cenným citrusom yuzu. Ručne vyrobená z Akessonovho výnimočného kakaa z údolia Sambirano.

Exkluzívna remeselná mliečna čokoláda s kúskami tradičných belgických sušienok speculoos. Ručne vyrobená z kakaových bôbov z Ayiti - krajina vysokých hôr.

Exkluzívna remeselná horká čokoláda so sladkou mandľovou náplňou plnou plátkov mandlí. Ručne vyrobená z kakaových bôbov 3 odrôd zo súostrovia Bocas del Toro pri Paname.

Exkluzívna remeselná horká čokoláda so sladkou pistáciovou náplňou plnou plátkov pistácií. Autenticky ručne vyrobená z kakaových bôbov Trinitario z oblasti Matagalpa.

Luxusná remeselná mliečna čokoláda s náplňou z chrumkavých kúskov kakaových bôbov. Ručne vyrobená z kakaa zo srdca starej mayskej oblasti pestovania kakaa Cahabon.

Exkluzívna remeselná mliečna čokoláda s pralinkovou náplňou s kúskami lieskových orieškov a mandlí. Ručne vyrobená z Akessonovho výnimočného kakaa z údolia Sambirano.

Svieže rezy kandizovaného pomaranča dozretého pod talianskym slnkom obalené tenkou vrstvou horkej čokolády z nevšedného kakaa z údolia Kilombero v Tanzánii.