Horká čokoláda, Strana 2

Bio horká čokoláda s mandľami a pomarančovým granulátom, 55% kakaa.

Mimoriadna bio horká čokoláda so 70% kakaa a ručne zbieranou pyramídovou soľou, pre ktorú je táto čokoláda exkluzívnym potešením.

Exkluzívna remeselná horká čokoláda ručne vyrobená z Akessonovho kakaa z údolia Sambirano na Madagaskare okorenená miestnym divoko rastúcim korením.

Jedinečná remeselná horká čokoláda ručne vyrobená zo vzácneho kakaa Amelonado , ktoré rastie výhradne v národnom parku Virunga, najstráženejšom prírodnom mieste Afriky.

Alkoholová remeselná horká čokoláda s rumom ručne vyrobená z kakaových bôbov pralesa Semuliki v odľahlom kúte Ugandy s prekvapivo aromatickou chuťou.

Remeselná alkoholová horká čokoláda s whisky ručne vyrobená z kakaových bôbov pralesa Semuliki v odľahlom kúte Ugandy s prekvapivo jemnou chuťou.

Exkluzívna remeselná horká čokoláda so sladkou mandľovou náplňou plnou plátkov mandlí. Ručne vyrobená z kakaových bôbov 3 odrôd zo súostrovia Bocas del Toro pri Paname.

Exkluzívna remeselná horká čokoláda so sladkou pistáciovou náplňou plnou plátkov pistácií. Autenticky ručne vyrobená z kakaových bôbov Trinitario z oblasti Matagalpa.

Svieže rezy kandizovaného pomaranča dozretého pod talianskym slnkom obalené tenkou vrstvou horkej čokolády z nevšedného kakaa z údolia Kilombero v Tanzánii.