Bio Guarana bez šupiek z Brazílie, 100 g
100% čistá bio guarana najvyššej kvality. Zberaná ručne, sušená na slnku, mletá bez šupiek. Bez farbív, bez sladidiel, bez GMO, klimaticky neutrálny produkt.
Kategória: | Guarana |
---|---|
Hmotnosť: | 0.131 kg |
Bezlepkové: | ano |
Bio: | ano |
Hmotnost: | 100 g |
Vegan: | ano |
Bio EU: | Eko zemědělství dle norem EU |
Sinfo: | Fair trade garance Sinfo&ONCA |
100% čistá bio guarana najvyššej kvality z Brazílie. Zberaná ručne, sušená na slnku, mletá bez šupiek. Bez farbív, bez sladidiel, bez GMO, v RAW kvalite, klimaticky neutrálny produkt. Pestovaná a spracovávaná už od roku 1993 v spolupráci s rozvojovým projektom ONCA.
Guarana (p aullinia cupana ) je rastlina rastúca v brazílskych tropických pralesoch obsahujúca vysoké množstvo kofeínu. Kofeín obsiahnutý v guarane, zvaný tiež guaranín, sa oproti kofeínu obsiahnutom v káve uvoľňuje pomalšie a pôsobí dlhšie a harmonicky (až 6 hodín). Užívanie guarany je medzi pôvodnými obyvateľmi Južnej Ameriky tradičné a veľmi obľúbené. Pomocou guarany zvyšujú svoju fyzickú a duševnú výkonnosť a navodzujú dobrú náladu.
SINFO – Guarana je prvou guaranou na svete z kontrolovanej bio produkcie. Je zbieraná ručne, sušená na slnku a mletá bez škrupín. V Nemecku prechádza táto guarana nezávislou kontrolou, vďaka ktorej má zákazník istotu, že sa jedná o 100% čistý prírodný produkt.
SINFO – Guarana pochádza z rozvojového projektu ONCA.
Príprava: guaranový prášok môžete pridať do ovocných štiav, müsli kakaa, horúceho či studeného mlieka a mliečnych nápojov, čaju, atď. Guaranu môžete zaliať horúcou vodou (po zatvorení nechať vodu odstáť 3-5 min.) a pridať mlieko či smotanu.
Dávkovanie: začnite s 1/2 čajovej lyžičky guarany, neskôr môžete dávkovať max. 1 čajovú lyžičku denne. Uchovajte mimo dosahu detí.
Zloženie: bio guarana 100%. Bez lepku, bez mlieka, vhodná pre vegánov.
Energetická hodnota: | 1365 kJ/325 kcal |
Tuky: | 2,5 g |
Sacharidy: | 48,2 g |
z toho cukry: | 2,3 g |
Bielkoviny: | 14,1 g |
Soľ: | 0,008 g |
Vláknina: | 26,7 g |
Kofeín: | 3,4 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.